HOME / DESPRE NOI

IMG_0029-600x400Eurodealer Service – EDS este o societate infiintata in anul 2009 care a reusit sa se impuna pe piata auto din tara noastra prin seriozitate, profesionalism si promptitudine in relatia cu toti clientii sai. EDS administreaza magazinul online specializat de piese camioane si semiremorci www.e-piesecamioane.ro si efectueaza si servicii de reparatii camioane si semiremorci.

Va asteptam in cadrul showroom-ului EDS de piese camioane si semiremorci din cartierul Militari, strada Preciziei nr. 11, sector 6, Bucuresti, unde puteti comanda direct piesa dorita sau puteti dialoga cu specialistii nostri.

Avantajele colaborarii cu noi:
Suntem distribuitori de piese WABCO in Romania pentru toata gama de camioane, semiremorci. In calitate de partener va putem furniza piesa de care aveti nevoie in timp util si la preturi fara concurenta.
• Suntem importatori de piese KNORR-BREMSE in Romania pentru toata gama de camioane, semiremorci si autocare. In calitate de partener va putem furniza piesa de care aveti nevoie in timp util si la preturi fara concurenta.
Pe magazinul nostru online, e-piesecamioane.ro, regasiti rapid toate categoriile de piese camioane / semiremorci de care ati putea avea nevoie in functie de marca si anul de fabricatie al vehiculului dvs. Daca totusi, nu gasiti pe site produsul dorit ne puteti contacta imediat telefonic (0749102256 / 0749102400 / 0749102603 / 074910608) sau pe chat, iar noi va vom propune solutia optima pentru dvs.
• Suntem specialisti in piese si reparatii camioane/semiremorci, astfel incat puteti avea toata increderea ca va putem furniza solutiile optime pentru nevoile nevoile dvs.
Furnizam si servicii de reparatii  camioane, semiremorci si autocare, fiind parteneri WABCO, iar o echipa de profesionisti in domeniu va asteapta in service pentru a diagnostica si/sau repara vehiculul dvs, indiferent de marca acestuia.

Activitatea Eurodealer Parts este structurata pe mai multe domenii principale:IMG_0049-546x400
1. SERVICE CAMIOANE: IVECO, MERCEDES BENZ, MAN, DAF, VOLVO, SCANIA – AUTORIZATIE RAR.
2. SERVICE REMORCI si SEMIREMROCI : BPW ; SAF , Meritor s.a.
3. VANZARE PIESE: Importator piese WABCO ; Dealer Knorr –Bremse si alte piese Aftermarket.
4. WABCO SERVICE CENTER
5. KNORR BREMSE CENTER
6. HALDEX – SERVICE AUTORIZAT

6. ATELIER SPECIALIZAT de VOPSITORIE si TINICHIGERIE
7. STAND GEOMETRIE JOSAM
8. VANZARE ULEIURI – MOBIL BELGIA

Service-ul este situat in cartierul Militari, pe Bd. Preciziei nr. 11, sector 6, iar activitatea se desfasoara pe o suprafata de 2000 mp.
Service camioane Bucuresti : in atelierul de mecanica/electrica putem efectua urmatoarele operatiuni :

• Reparatii mecanice si electrice
• Diagnoze specializate cu full soft IVECO pentru toata gama > 3,5 tone
• Diagnoze specializate cu full soft MERCEDES BENZ pentru toata gama > 3,5 tone
• Diagnoze specializate cu full soft VOLVO TRUCKS pentru toata gama > 3,5 tone
• Diagnoze specializate cu full soft RENAULT TRUCKS pentru toata gama > 3,5 tone
• Diagnoza MULTIMARCA – soft TEXA pentru celelalte marci de autovehicule MAN; DAF; SCANIA.
Parametrizari si initializare sisteme ELECTRONICE
Reparatii MOTOARE si CUTII de VITEZE

PIESE WABCO

Suntem importatori pentru diferiti producatori Aftermarket care echipeaza toate marcile de camioane mentionate anterior precum si piese de CAROSERIE.IMG_0052-453x400
Avem acces online la stocurile externe, iar termenul mediu de aprovizionare este de 3-5 zile lucratoare de la data de confirmare a comenzii.

Putem importa piese pentru urmatorii producatori: SACHS; COVIND – producator ELEMENTE CAROSERIE; WABCO; KNORR-BREMSE, si altii.

De altfel, suntem Importatori directi de produse WABCO cu DISTRIBUTIE NATIONALA, fiind recunoscuti pentru preturile corecte oferite clientilor si oferirea serviciului de After Sales ( Post Vanzare ), avand in pachetul nostru de servicii si posibilitatea diagnosticarii si inlocuirii elementelor defecte.
Produsele WABCO sunt din componenta sistemelor de FRANARE si SUSPENSIE, elemente de siguranta Activa care pot bloca autotractorul sau remorca/semiremorca.
Activand ca WABCO SERVICE, asiguram clientilor confortul dupa achizitionarea produselor originale WABCO. Putem livra piesele in maxim 24 de ore de la data comenzii, daca exista pe stoc sau incepand de la 48 ore de la EXTERN. Beneficiem de un stoc care sa acopere cerintele clientilor.
De asemenea, oferim si posibilitatea livrarii in REGIM de URGENTA maxim –  48 ore in tara – comanda fiind de la extern. Folosim numai produse de origine WABCO in contextul in care produsele alternative de pe piata de profil nu se ridica la nivelul de calitate si performanta obtinute de WABCO.

WABCO SERVICE CENTER : suntem recunoscuti la nivel EUROPEAN ca fiind un service care poate rezolva orice problema aparuta in sistemul WABCO, precum si decontarea garantiilor la toate echipamentele Wabco.
De asemenea, compania noastra activeaza cu un service pentru urgente – atelier mobil pentru clientii care ne solicita prin reteaua Wabco.

service camioane bucuresti

Mai multe detalii regasiti pe site-urile dedicate:
www.piesewabco.ro si www.supapewabco.ro

KNORR-BREMSE CENTER : prin parteneriatul cu aceasta companie, suntem recunoscuti la nivel EUROPEAN ca fiind un service care poate rezolva orice problema aparuta in sistemul Knorr-Bremse si decontarea garantiilor la toate echipamentele Knorr-Bremse. De asemenea, compania noastra activeaza cu un service pentru urgente – atelier mobil – pentru clientii care ne solicita prin reteaua Knorr-Bremse.

service camioane

Mai multe detalii regasiti pe site-ul dedicat: www.pieseknorrbremse.ro

6. ATELIER SPECIALIZAT de VOPSITORIE si TINICHIGERIE : putem executa reparatii de tinichigerie si vopsitorie cu scule specializate si anume :

• Aparat sudura in ARGON
• Aparat sudura AUTOGEN
• Aparat sudura in ALUMINIU usoara
• Aparat de tras plafoane si elemente de interior – fara demontare tapiterie
• Prese de indreptat –set complet
• Vopsitorie COMPLETA cu produse 3M si vopsea STANDOX sau alti producatori.

7. STAND JOSAM – GEOMETRIE ROTI CAMIOANE si ALINIERE AXE SEMIREMORCI
• Verificat convergenta roti camioane 4×2;6×2;6×4;8×4 s.a
• Verificare Unghi de fuga
• Verificare unghi de cadere
• Verificare Sasiu camion sau remorca/semiremorca
• Verificare Impartire caseta directie
• Verificare unghi bracare axa viratoare
• Verificare alinere axe semiremorci cu 2-3 sau mai multe axe .

Call-Center Comenzi Piese:
0749.102.2560749.102.400; 0749.102.603 ; 0749.102.608 .
E-mail: vanzari@e-piesecamioane.ro